OrbitGTM Beoordeling – Is OrbitGTM een scam of niet?

OrbitGTM is één van de zovele online platformen die trading aanbiedt aan mensen van over de hele wereld. Zoals u misschien al merkte, is de trend van het traden van thuis uit alleen maar aan het stijgen. Hoewel mensen enkele jaren geleden al het belang van traden inzagen, blijft het een stijgende trend. U kunt zeggen dat in de komende jaren meer en meer mensen een rekening zullen openen en hun tradingcarrière zullen beginnen. Wat ik wil zeggen in mijn OrbitGTM Review is dat niet alle trading platformen die u vandaag ziet binnen 10 jaar nog zullen bestaan.

Ik geloof dat OrbitGTM niet alleen zal overleven, maar ook het grootste platform van de toekomst zal worden. Ik zeg dat niet omdat ik op dit moment bij dit bedrijf ben ingeschreven, maar omdat ik vele platformen uitprobeerde en ik heb de ware trading ervaring op dit platform terugvond. Er zijn veel dingen waar ik over kan praten en die ik kan vergelijken met andere platformen op het internet. Ik zal vooral ingaan op de sterke punten van dit platform, zodat u weet of u zich wel of niet wilt aanmelden bij OrbitGTM.

Hier is mijn gedetailleerde evaluatie van OrbitGTM na vele maanden met dit team samengewerkt te hebben. Ik hoop dat u het nuttig vindt en dat het u helpt om een beslissing te nemen.

OrbitGTM Beoordeling

Makelaar OrbitGTM
Website https://www.orbitgtm.com
Handelstype CFD
Beschikbare activa Grondstoffen, Aandelen, Indexen, Forex, Crypto (geen CFD’s)
Geregistreerd Ja
Rekening Soorten Brons, Zilver, Goud, Platinum, Diamond, en VIP
Privé Opleiding Ja
Klantenondersteuning Telefoon, e-mail, live chat
Taal van de website Engels, Duits, Deens, Zweeds, Nederlands
Spaarrekening Ja (met Diamond- en VIP-accounts)

Live chat en klantenondersteuning

Laten we beginnen met het belangrijkste punt waar ik altijd naar kijk voordat ik een broker aan iemand aanbeveel of voorstel. In het begin zal het lijken alsof u nooit contact hoeft op te nemen met de klantenservice. Wanneer u uw tradingaccount opstart, ziet u alles als gemakkelijk. Echter, uit persoonlijke ervaring blijkt dat dingen een andere wending kunnen nemen dan verwacht. Soms begint uw trading platform rare dingen te doen en heeft u iemand nodig om u in die situatie te helpen. Bij sommige bedrijven zal de klantenondersteuning zeer teleurstellend voor u zijn, maar niet bij OrbitGTM.

Elke aanbieder van trading services heeft een website. Op deze website vindt u meestal de FAQ’s. Als u naar de website van OrbitGTM gaat, vindt u deze FAQ sectie terug. Sommige bedrijven denken echter dat deze sectie voldoende is voor hun traders om de antwoorden op hun vragen te krijgen. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Soms heeft u een vraag die niet in de FAQ sectie is opgelijst. Soms zit u in een unieke situatie en zoekt u een specifieke oplossing.

Dat is waar u iemand aan de telefoon nodig hebt aan de andere kant. Op de contact pagina van de website zult u zien dat er verschillende nummers voor verschillende landen zijn die de traders kunnen bellen. Daarnaast kunt u kiezen uit drie e-mailadressen waar u met uw vraag terecht kan. Elk e-mailadres behoort tot een andere afdeling, zodat u het kunt gebruiken voor verschillende soorten vragen. Het belangrijkste onderdeel voor mij is de live chat ondersteuning direct op de website. Ik denk niet dat er een ander element van klantenondersteuning is dat beter is dan deze optie.

Met deze specifieke optie kunt u direct op de website met iemand van het bedrijf praten. U chat in een venster, net zoals u chat met uw vrienden in een instant messaging applicatie. Dit is een hele ervaring. U krijgt onmiddellijk antwoord op uw vragen zonder in een rij te staan van vele klanten die hetzelfde nummer op hetzelfde moment bellen.

Naleving van AML en KYC

Weet u wat deze polissen inhouden? De meeste bedrijven die u tradingdiensten aanbieden, zullen het belang van deze beleidslijnen niet uitleggen. KYC staat voor Know Your Customer. De regelgevende instanties voor online trading eisen van alle aanbieders van online tradingdiensten dat zij hun klanten kennen voordat zij hun diensten aan hen verlenen. Met andere woorden, wanneer u zich aanmeldt bij een online tradingsplatform, moet u uw persoonlijke gegevens opgeven. Deze persoonlijke informatie wordt gebruikt om u te identificeren als een uniek persoon.

Is dat nodig? Ik vind van wel, ja. U wilt zich niet aanmelden bij een online bedrijf dat nepaccounts toelaat. Dit kan de aantallen van zijn actieve gebruikers en transacties opblazen door neprekeningen te openen. Daarnaast zal dit vermijden dat iemand zich aanmeldt op het tradingsplatform, ongeacht de activiteiten die ze uitvoeren. Aangezien ze niet om enige informatie vragen, weten ze niet wie het platform gebruikt en wie niet. Met andere woorden, ze zullen niet verhinderen dat iemand zich aanmeldt op de website, zelfs als ze uw gestolen informatie zouden gebruiken.

U wilt geen deel uitmaken van dit vuile spel en daarom sluit u zich alleen aan bij bedrijven die een KYC-beleid hebben, zoals OrbitGTM. Daarnaast is er het AML-beleid, wat staat voor Anti-Money Laundering. Dit beleid vereist dat u uw creditcardgegevens op de website vermeldt, het nummer van de voor- en achterkant. Vervolgens moet u de foto van uw creditcard verstrekken. Als u gebruik maakt van bankoverschrijving, moet u de makelaar de foto’s van uw bankafschrift geven. Dit beleid vermijdt dat iemand het platform gebruikt om geld wit te wassen.

OrbitGTM houdt zich aan beide beleidsregels om ervoor te zorgen dat u trade op een veilig en ethisch tradingsplatform.

Unieke opleiding en training

U krijgt alle middelen voor training en opleiding. Ik geef er de voorkeur aan dat u wat tijd besteedt aan het leren hoe te traden voordat u ook maar één dubbeltje van uw zuurverdiende geld op het spel zet. Dat is iets wat veel online traders compleet vergeten. Zij denken dat zodra zij een online tradingsaccount hebben geopend, het de online tradingsdiensten zijn die voor alles zullen zorgen. Als u onder dezelfde indruk bent, moet u dat veranderen. U heeft het over een bedrijf dat u tradingsdiensten verleent. Het bedrijf belooft u nooit dat het u geld zal opleveren in welke vorm dan ook.

Al het geld dat u verdient als winst op uw trades zal een resultaat zijn van uw tradingsvaardigheden en -inspanningen. U zult dus moeten leren hoe u moet traden in plaats van te denken dat u een helpende hand zult krijgen. In dit specifieke geval heeft u de beste trainingsmaterialen voorhanden bij OrbitGTM. Het platform voorziet u van alle training die u nodig heeft, zelfs als u op dit moment nog niets over traden weet. U leert via video’s als u dat wilt. Video’s kunnen u zelfs de meest complexe concepten in traden met gemak bijbrengen.

Ze leren u alles door middel van animaties en visuals. Vaak zijn dingen niet logisch voor u als u ze in e-books leest. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om e-books te lezen als u dat wilt wanneer u zich aanmeldt bij OrbitGTM. Maar als er iets is wat u niet begrijpt, is er altijd de mogelijkheid om een video te bekijken en het u gemakkelijk te maken. Ik moet u ook zeggen dat de kwaliteit van het opleidingsmateriaal van OrbitGTM zeer hoog is. Dat is niet het geval bij elke aanbieder van online tradingsdiensten. Ik heb gemerkt dat sommige bedrijven u alleen wat generiek materiaal aanbieden, dat u met wat onderzoek van het internet kunt halen.

Dus, wanneer u leert van OrbitGTM, leert u echt iets. Het beste is dat u uw tradingsaccount moet openen, en alles wordt u aangeboden zonder extra kosten. Daarenboven zullen andere online bronnen u altijd veel in rekening brengen voor hetzelfde trainingsmateriaal.

Webinars en opleidingssessies

In de vorige passage heb ik het alleen gehad over uw opleiding via e-books en video’s. Wanneer u leert van e-books en video’s, draait het allemaal om u. U bent het die alle moeite zal moeten doen om alles te leren. Wat u bekijkt in de video is wat u krijgt. Wat u leest in het e-book is wat u krijgt. Er is geen uitleg meer over alles wat op uw weg komt als u gaat leren via deze materialen. Maar wat als dingen nog steeds niet zinvol voor u en u wilt leren van iemand die kan spreken en dingen uit te leggen.

Dat is waar webinars in het spel komen. Webinars zijn een geweldige manier om trading te leren, op welk punt van trading u ook bent. Ik moet u hier vertellen dat zelfs na vele jaren traden, ik webinars gebruik omdat ik er altijd iets nieuws van leer. Wanneer er een webinar is, heeft u de beste experts in de industrie die praten over alles wat met trading te maken heeft. Ze informeren u over de laatste trends en hebben het over de beste strategieën voor trading. Het beste is dat ze veel kunnen voorspellen over de markten in de toekomst, zodat u altijd uw richting kunt veranderen als u denkt dat u niet de juiste kant op gaat.

Het enige nadeel van een webinar is dat het een collectief leerproces is. Veel mensen leren via webinars op hetzelfde moment. Als u iets persoonlijk wilt leren, is dat niet mogelijk via een webinar. Natuurlijk kan u altijd vragen stellen en antwoorden krijgen, maar u krijgt geen persoonlijke aandacht. Dat is waar persoonlijke trainingssessies voor zijn. Ik ben blij u te kunnen vertellen dat OrbitGTM één van de online brokers is die u deze geweldige mogelijkheid biedt. U kunt leren via privétrainingssessies waarin u een persoon hebt die u en alleen u lesgeeft.

Account Analist en Accountmanager

Opleiding is één ding, maar wat gebeurt er wanneer u begint te traden? Wanneer u leert van leraren, zijn zij er alleen om u voor of na de feiten te onderwijzen. Zij zijn als coaches die u alles kunnen vertellen wat u goed moet doen om de winst op uw trades te maken die u voor ogen hebt. Zij zijn er echter niet in het veld met u. Zodra de trainingssessie voorbij is, is uw band met hen ook voorbij. Dat is niet het geval met accountmanagers en analisten. Zij zijn er te allen tijde voor u, virtueel. U kunt met hen praten over uw beslissingen en hen u met alles laten helpen.

Zij kunnen u de juiste richting geven bij het traden op basis van de middelen die u op dit moment tot uw beschikking heeft. Zij begrijpen uw doelstellingen en vertellen u een strategie die bij uw tradingsstijl past. Daarnaast kunnen ze u ook helpen met uw budget. U wilt niet al uw geld in trading steken en zij zullen u daarbij helpen. Zij zullen u voorzien van een strategie waarmee u geld kunt verdienen terwijl u aan de veilige kant blijft. Dit is de hulp die u nodig heeft wanneer u een trader wordt, maar helaas zal u deze hulp niet door alle online brokers aangeboden krijgen.

Er zijn maar heel weinig bedrijven die online tradingdiensten aanbieden die over deze mogelijkheid beschikken. Bij OrbitGTM heft u deze mogelijkheid vanaf het begin tot uw beschikking heeft. Zelfs met de basisrekening heeft u toegang tot een accountanalist die u kan helpen met uw tradingbeslissingen en ervoor kan zorgen dat u het meeste uit uw tradingcarrière haalt.

Rekeningen die u zich kunt veroorloven

U hoeft niet de rekening te kiezen die u het maximum aantal mogelijkheden biedt. Dat is iets wat veel nieuwe traders niet begrijpen. Ze denken dat een grotere en duurdere rekening beter is omdat die veel mogelijkheden biedt. Ja, op die manier is het beter dan een basisrekening, maar u moet naar uw tradingsniveau kijken voordat u die bewering kunt doen. Dus, zou u een tiener op de snelweg willen laten rijden als ze voor het eerst zouden rijden? Het maakt niet uit hoe aangetrokken ze zijn tot het rijden op een brede weg waar ze topsnelheden tot 150 km/u kunnen halen, u zult ze dat niet laten doen.

U zou ze zeggen dat ze moeten leren om op straat te rijden, waar het veilig is. Zo is het ook met online tradingaccounts. Wanneer u begint, moet u op veilig spelen omdat u zich niet volledig bewust bent van de risico’s die gepaard gaan met professioneel traden. Veel van de functies waar professionele traders gebruik van maken, zijn niet eens van toepassing op het type trading dat u in het begin zult doen. Met OrbitGTM krijgt u de perfecte kans om een rekening te kiezen die bij u past. U kunt de basisrekening kiezen als u een beperkt budget heeft. U heeft de bronzen rekening, die u kunt openen met slechts 500 EUR. U krijgt toegang tot een rekeninganalist, zelfs met deze basisrekening.

Echter, als u wat meer functies wilt zonder veel geld uit te geven, raad ik u aan om voor de Zilver rekening te gaan. Met deze rekening krijgt u toegang tot meer functies, een volledige trading opleidingscentrum en veel meer voor slechts 5000 EUR. Dat is geen enorm bedrag voor de functies die u krijgt. Niet te vergeten, deze rekening is meer geschikt voor u als u al enige mate van trading heeft gedaan. Dan zijn er nog vier rekeningen die helemaal in het teken staan van geavanceerd en professioneel traden. Ze bieden professionele mogelijkheden, maar zijn wat duurder.

Als u een ervaren trader bent, ben ik er zeker van dat u er veel in zult vinden dat u op vele manieren ten goede zal komen. Bijvoorbeeld, als u voor de VIP of Diamond rekening gaat, heeft u de mogelijkheid om ook een spaarrekening te hebben.

Met deze rekening kunt u leningen krijgen op uw deposito’s. Bovendien kunt u genieten van risicoloze deposito’s wanneer u kiest voor een spaarrekening. Tegelijkertijd heeft u een toegewijde accountmanager om u te helpen met al uw tradingsbeslissingen.

Encryptie van informatie

Weet u dat de informatie die u aan online verkooppunten verstrekt, niet altijd veilig is? Wanneer u informatie verstrekt aan een website op het internet, reist die informatie op een onveilige manier over de internetlijnen. Als iemand de basis hackingvaardigheden heeft, kunnen ze in uw informatie kijken. Als de informatie uw persoonlijke en bankgegevens bevat, kunnen ze die ook stelen. Met andere woorden, ze kunnen zich voordoen als u terwijl ze uw gegevens hebben gestolen. Dat is waarom encryptie belangrijk is. Encryptie codeert uw gegevens op de internetlijnen, zodat ze geen betekenis hebben voor wie er ook toegang toe heeft.

Met andere woorden, encryptie creëert een schild rond uw gegevens zodat niemand er toegang toe kan krijgen en ze kan exploiteren. Niet alle trading platformen die u vandaag de dag ziet, zullen u voorzien van deze geweldige functie. Vergeet niet dat er ook oplichters zijn. Zij willen uw informatie niet coderen omdat hun doel is om uw informatie te stelen. Aan de andere kant heeft u OrbitGTM, die u voorziet van top-notch encryptie op uw gegevens. Zodra u uw gegevens op de website invult, worden deze gecodeerd. Daarna kan niemand meer bij deze informatie. Dus wanneer u zich aanmeldt bij OrbitGTM, kunt u met een gerust hart traden.

Activa-index

Tot slot wil ik het hebben over de activa-index van OrbitGTM. Dit is waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende lijsten van verhandelbare activa die ik heb gezien van een online trading platform. Ze bieden u meestal toegang tot veel verschillende financiële markten, maar het probleem is dat ze meestal een zeer beperkt aantal activa in elke categorie hebben. Dus, bijvoorbeeld, als u ervoor kiest om digitale valuta’s met hen te traden, zult u merken dat er niets meer is dan Ethereum en Bitcoin voor hen om u aan te bieden. Dat is geen goed zicht. U zou uw beleggingsportefeuille om alle goede redenen moeten kunnen diversifiëren.

Wanneer u een trader wordt op dit platform, krijgt u toegang tot aandelen van de grootste bedrijven ter wereld. Deze bedrijven omvatten techbedrijven, detailhandel bedrijven, fabrikanten, en nog veel meer. U kunt ook hun activa verhandelen in de vorm van indexen. Natuurlijk heeft u ook toegang tot de grootste financiële markt van de wereld, Forex. Grondstoffen zijn er voor degenen die conventionele activa willen voor de handel, zoals goud, zilver, olie, gas, enz. Ten slotte kunt u traden in cryptocurrencies. Het goede is dat u er veel van kunt traden. U kunt traden in Ripple, EOS, Bitcoin Cash, en vele anderen naast Ethereum en Bitcoin.

Conclusie

Ik probeerde alle belangrijke factoren aan te stippen die voor zowat elke trader van belang zouden moeten zijn. Ik weet niet of u een nieuwe of ervaren trader bent, maar ik weet dat u echt belang hecht aan de functies die ik in mijn OrbitGTM review heb vermeld. In mijn ervaring heeft het bedrijf goed werk geleverd door deze functies aan mij en andere traders te bieden. U kunt altijd de website bezoeken om meer te weten te komen voordat u beslist om u aan te melden.